Alennukset

Kaikkien muiden etujemme lisäksi tarjoamme sinulle myös alennuksia vaikka millä mitalla! Alennuksiamme hyödyntämällä majoitut edullisemmin lukuisissa kotimaisissa hotelleissa, tankkaat ja risteilet halvemmalla sekä saat alennusta eri tuotteista ja palveluista.

Päättäjien tai kuluttajien yhteystietoja Profinderilta liiketoimintasi vauhdittamiseen

MMA:n jäsenenä saat päättäjien tai kuluttajien yhteystietoja käyttöösi Profinderilta 20 prosentin alennuksella.

Palvelusta saat itsepalveluna kotitalouksien ja yritysten ja päättäjien osoitteet, suorat numerot ja muut tiedot itsepalveluna.

Profinderin B2B päättäjäkanta on lähes miljoonalla päättäjällä Suomen suurin ja B2C kanta lähes neljällä miljoonalla kuluttajalla Suomen tuorein ja ajantasaisin.

Profinder tarjoaa nyt MMA:n jäsenille ja jäsenten työnantajayrityksille 20 prosentin alennuksen B2B (100−144 €/kk) ja B2C (96−140 €/kk) -itsepalvelutietokannoista.

Ota yhteyttä Profinderiin joko soittamalla asiakkuusjohtaja Toni Kontiomaalle, puhelin 045 635 0060 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mma@profinder.fi

Tutki lisää: www.profinder.fi

Majoitu edullisemmin

Levi Hotel Spa

Jäsenenämme majoitut −40 % edullisemmin Levi Hotel Spassa ja Design Hotel Levissä. Etu on voimassa 31.12.2024 saakka. Tutustu etuun tarkemmin ja nappaa alekoodi talteen Oma MMA:ssa!

Levi Hotel Span omalle verkkosivustolle pääset tästä ››

Holiday Club

Sinä ja perheenjäsenesi saatte −50 % alennuksen Villas-huoneistoista kotimaan kohteissa sekä −15 % alennuksen hotelli- ja lomahuoneistomajoituksesta. Etu on voimassa 31.3.2021 saakka.

Löydät alennuskoodin ja alennusten tarkemmat tiedot Oma MMA:sta. Muista käyttää alekoodia, kun varaat ja maksat yöpymisesi Holiday Clubin verkkokaupassa.

GreenStar Hotels: Hiilineutraalia majoitusta etuhintaan

GreenStar Hotels tarjoaa sinulle edullisen kiinteähintaisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista. Jäsenenämme voit majoittua 1–3 hengen huoneessa tarjoushintaan valitsemassasi hotellissa.

Ohjeet edun käyttöönottoon saat Oma MMA -palvelustamme.

Majoitushinnat
  • GreenStar Joensuu: 63 euroa/yö
  • GreenStar Jyväskylä ja Vaasa: 70 euroa/yö
  • GreenStar Lahti: 74 euroa/yö

GreenStar Hotellit on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. Ketju tarjoaa edullista majoitusta Joensuun, Jyväskylän, Lahden ja Vaasan keskustoissa. Lue lisää GreenStarin sivuilta.

Pajulahti

Saat kokous- ja työhyvinvointipalvelut −20 % voimassa olevasta hinnastosta sekä majoituksen ja aamiaisen kahdelle hintaan 65 € / hlö.

Lisätietoja löydät Pajulahden omilta verkkosivuilta ››

Hostellikortti

Jäsenenämme voit hankkia ilmaiseksi Kotimaan hostellikortin, jolla saat alennusta yöpymisistä uniikeissa hostelleissa sekä myös muita matkailuetuja. Lisäksi saat 10 % majoitusalennuksen Suomen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa.

Voit tilata myös kansainvälisen hostellikortin alennettuun 15 € hintaan (norm. 20 €). Kansainvälisellä hostellikortilla valittavanasi on lähes 3500 Hostelling International (HI) -hostellia noin 90 maassa. Kortilla saat niissä vähintään 10 % majoitusalennuksen. Kortti on edellytys yöpymiselle joidenkin maiden hostelleissa.

Pääset lukemaan lisää hostellikortista täältä. Ohjeet Kotimaan hostellikortin tilaamiseen löydät Oma MMA:sta.

Jäsenenämme seilaat halvemmalla!

Viking Line tarjoaa erikoishintaisia risteilyjä vapaa-ajan matkoillesi.

Kurkkaa risteilyalennukset täältä ››

Autoilijan omat edut

Saat Käteisalennuskorttia vilauttamalla polttoainealennusta yli 400 St1- ja Shell-huoltoasemalta sekä käyttöösi vaihtuvat HelmiSimpukoiden tuote-edut. Alennus on asemakohtainen ja saattaa vaihdella päivittäin. Huomaathan, että Shell express -automaattiasemat eivät kuulu alennuksen piiriin.

Tilaa Käteisalenniskortti helposti St1:n omilta sivuilta ››
Katso ajankohtaiset edut täältä ››

Huomaathan, että saat vanhaan tapaan jatkossa polttoainealennuksen myös vanhalla muovisella MMA:n jäsenkortilla. Sinun ei kannata siis välttämättä hävittää vuoden 2020 jäsenkorttiamme.

Lisäksi jäsenenämme saat alennusta myös lämmitysöljystä. Voit tehdä tilauksen helposti netissä tai maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24 h). Muista mainita alennuskoodisi tilauksen yhteydessä! Alennuskoodin saat näkyville, kun kirjaudut Oma MMA:han.

Alennuksen hyödyntäminen ehdottomasti kannattaa, sillä Premium-luokan St1 Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy.

Lue lisää ››

St1 Way -sovelluksella mobiilitankkaat helposti ja ostat autopesuja

St1 Way -sovelluksella maksat tankkaukset kätevästi puhelimellasi yli 400 St1- ja Shell-asemalla. Tankatessasi mobiilisti saat heti alennusta 1 sentin litralta. Parhaat edut ja alennukset saat liittämällä St1 Way -sovellukseen St1 Mastercardin, jolloin maksutapa etu on jopa 2,5 senttiä litralta. Kortin hakeminen onnistuu näppärästi sovelluksen kautta.

Lataa maksuton St1 Way -sovellus täältä ››

Yrittäjäjäsenten St1- ja Shell Card -yrityskortit

Yrittäjäjäsenenämme voit hankkia St1- tai Shell Card -yrityskortilla yrityksellesi polttoaine-edut. Jäsenalennus on 2,50 senttiä litralta (verollinen hinta) kaikilta Suomen miehitetyiltä St1- ja Shell-asemilta sekä St1-kylmäasemilta.

Pääset tilaamaan kotimaisen St1 Yrityskortin kätevästi täältä. Jäsenedut saat, kun lisäät hakemuksen lisätietoja-kohtaan etukoodi. Etukoodin löydät Oma MMA -palvelusta.

Kansainvälinen Shell Card -yrityskortti toimii Suomen lisäksi koko Euroopassa. Tilaa yrityskortti täältä ja laita hakemuksen kategoria-kohtaan etukoodin, jonka löydät Oma MMA -palvelusta.

Mikäli sinulla on jo St1- tai Shell Card -yrityskortti käytössäsi ilman jäsenetujamme, voit ilmoittaa jäsenyydestäsi St1 asiakaspalveluun 0800 131 031 (ma–pe klo 8–18, sähköposti kortit@st1.fi). Korttipalvelussa vastataan mielellään kaikkiin muihinkin kortteihin liittyviin asioihin!

Lisää St1- ja Shell-asemien palveluista löydät osoitteesta täältä ››

Löydät lisää alennuksia Member+:sta

Member+ on maksuton jäsenetupalvelu akavalaisten liittojen jäsenille ja heidän perheilleen. Löydät palvelusta ajankohtaisia etujamme, kuten Arctic Teamin etätyöpisteet ja Suunto-urheilukellot alennuksella.